tisdag 17 juli 2012

Real Steel



Jag kollade precis på filmen Real steel, som handlar om en före detta slagskämpe som inte längre har en chans i boxningsringarna då enorma stålrobotar har tagit över dem.
Han har själv börjat med att slåss med sina egna robotar men det går inte alls bra. Han köper nya robotar för att försöka tjäna ihop mer pengar, men han förlorar och blir skyldig ännu mer pengar än vad han var skyldig innan. 
När han väll når botten så är han tvungen att börja sammarbeta med sin son Max, som han precis har börjat känna då hans mamma dog och Charlie har inte velat ha kontakt med Max innan. Max hittade en gammal robot på skroten och valde att ta hem den och fixa till roboten. Sen får man följa Max och Charlie när de försöker vinna matcher och tjäna ihop pengar.


Huvudrollerna spelas av:
Hugh Jackman
Dakota Goyo


Jag tycker att den här filmen var riktigt bra och häftig. Tänk själv hur det hade varit att kunna styra en sådan stor robot! Fighterna var häftiga och det var häftigt att se hur de blev bättre och bättre. Jag blev lite förvånad över att Max var så smart som han var. Han uppgraderade roboten så mycket fast han bara var 11 år. 
Jag tycker även att det var kul hur relationen mellan Charlie och Max utveckaldes och blev bättre och bättre. 


Detta är en film som ni måste se!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar